Rijan - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 21 juli 2021

Plaats:
Breda oost (Breda)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Beste lezers, mijn naam is Adriana, ik heb in mijn leven veel meegemaakt, momenteel richt ik me op de positieve dingen in het leven. Ik heb o.a. voor mijn werk als stewardess veel gereisd. Ik woonde in Antwerpen, Milaan, Parijs en Rome. Ik ben een Italofiel en een grote steden mens. Door omstandigheden woon ik nu in Breda Oost en wil ik er het beste van zien te maken en er uithalen wat erin zit. Ik ben heel sociaal, heb genoeg te vertellen maar ben ook graag het luisterend oor. Ik kan jou gratis Italiaanse les geven wat ik heel graag doe ook vind ik het leuk om een terrasje te pakken. Momenteel staat alles op een laag pitje door een burn-out. Dat neemt niet weg dat ik er toch graag voor anderen wil zijn. Ik ben een mensen-mens en mocht dit bericht je aanspreken dan hoor ik dat graag.
Mijn ervaring:
Ik heb veel les- en levenservaring. Ik geef graag Italiaanse les waar ik veel voldoening uit haal, ook heb ik een groot inlevingsvermogen. Ik zoek een maatje die ook affiniteit heeft met Italië. Ik zou blij zijn met iemand met wie het klikt en met wie ik goed kan praten. Mocht dit berichtje je interesseren aarzel dan niet. Mensen voelen zich vaak snel op hun gemak bij mij.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Rijan is eerder via deze website geholpen
  • Rijan heeft eerder via deze website geholpen

Profielfoto van Rijan

Aanbod van Rijan

Rijan

Beste lezers, mijn naam is Adriana. Ik heb in mijn leven veel meegemaakt, momenteel richt ik me op de positieve dingen in het leven...

Rijan
100% profielsterkte