Direct naar de inhoud van deze paginacsrf
NACvoorelkaar

Gezelligheid en activiteit voor onze ouderen

Het is niets nieuws dat de zorg klampt met personeels tekort. Wij willen graag allerlei activiteiten organiseren, van simpel gezellig koffie drinken, creativiteit, wandelen tot zelfs grotere uitstapjes. We hebben kort geleden onze ontspanningsruimte een opknapbeurt gegeven, clienten zouden daar in het weekend graag met familie een kopje koffie gaan drinken (zie het als een bar) Maar we hebben daar wel de nodige handen voor nodig. Wij zijn een kleinschalige zorginstelling voor somatische cliënten in de wijk Brabantpark. Lijkt het u wat? We horen graag van u.

Lees meer

structureel

Breda

Boodschappen
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Het is niets nieuws dat de zorg klampt met personeels tekort. Wij willen graag allerlei activiteiten organiseren, van simpel gezellig koffie drinken, creativiteit, wandelen tot zelfs grotere uitstapjes. We hebben kort geleden onze ontspanningsruimte een opknapbeurt gegeven, clienten zouden daar in het weekend graag met familie een kopje koffie gaan drinken (zie het als een bar) Maar we hebben daar wel de nodige handen voor nodig. Wij zijn een kleinschalige zorginstelling voor somatische cliënten in de wijk Brabantpark. Lijkt het u wat? We horen graag van u.

Praktische informatie

Tijdsinvestering

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Breda

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Boodschappen
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Sandra
85% profielsterkte

Over Sandra

Ik ben Werkzaam als verzorgende IG bij Thebe lokatie Brabantpark. naast mijn werk als verzorgende, ben coordinator vrijwilligers, en ondersteun ik bij de activiteitenbegeleiding.

  • Deze vraag is gecheckt door de helpdesk
  • Sandra is ingeschreven op MOOIWERK Breda sinds 02-05-2023
  • Meerdere positieve matches gemaakt
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Help gevluchte kinderen door spel & beweging
Overal

Help gevluchte kinderen door spel & beweging

Wekelijks · 3 tot 5 uur
TeamUp

"Ze kunnen weer even helemaal kind zijn... mooi dat je dat in een paar uurtjes per week kunt geven. Ik ga na TeamUp met een voldaan gevoel naar huis!". ✨Wat ga je doen Als vrijwilliger voor TeamUp (een programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child) bied je psychosociale steun aan gevluchte kinderen door middel van spel en beweging. Spelenderwijs leren kinderen omgaan met emoties zoals boosheid, angst en stress. Je wordt vooraf getraind en begeleid en gaat op een opvanglocatie bij jou in de buurt aan de slag. Je maakt deel uit van een enthousiast team met andere vrijwilligers. Op een vast moment in de week begeleiden jij en je team activiteiten voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Deze activiteiten hebben een thema en doel. Door de activiteiten voelen kinderen zich veilig en beschermd, meer verbonden met hun leeftijdsgenoten en optimistischer. Daarnaast heb je een signalerende rol. Je leert hoe je zorgwekkend gedrag kunt herkennen en zo nodig kinderen door te verwijzen naar gespecialiseerde zorg en begeleiding. ✅ Dit ben jij: • Ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Of je hebt relevante werkervaring of een afgeronde opleiding (of nog studerend) op het gebied van pedagogiek, onderwijs, social work, sport, spel en/of beweging; • Eén dagdeel doordeweeks beschikbaar (3 tot 5 uur), vanaf ongeveer 15.30 uur (dag en tijdstip verschilt per locatie); • Voor een langere periode beschikbaar (minimaal een aantal maanden of langer). Stabiliteit is essentieel voor deze kwetsbare groep kinderen; 🎉Dit bieden wij: • Een functie om werkervaring op te doen in dit vakgebied en je verder te ontwikkelen; • De kans om echt een verschil te maken in het leven van gevluchte kinderen, je levert een belangrijke bijdrage aan hun psychosociale welzijn; • Een plek in een internationaal, enthousiast en professioneel vrijwilligersteam; • Trainingen en vervolgtrainingen in het faciliteren van de activiteiten en het werken met deze specifieke doelgroep; • Counseling- en stressmanagementsessies; • Vrijwilligersevenementen; • Reiskostenvergoeding; Herken jij jezelf in de omschrijving en denk je dat je bij ons team past? Reageer hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Veiligheid van kinderen is voor TeamUp essentieel. TeamUp accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. TeamUp is een gezamenlijk programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child. TeamUp wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF).

VRIJWILLIGER NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL
Breda

VRIJWILLIGER NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Eenmalig of wekelijks · 2 tot 4 uur
BredaMantelzorg

Raima kreeg twee jaar geleden een hersenbloeding. Hierdoor gaat het lopen moeizaam en is zij moeilijk te verstaan. Doordat ze minder kracht heeft in de rechterkant van haar lichaam heeft ze bij de dagelijkse dingen veel hulp nodig van haar echtgenoot. NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) is schade aan de hersenen, bijvoorbeeld door een ongeval, hersentumor, MS, hersenbloeding of -infarct. De lichamelijke beperkingen vallen als eerste op. Denk bijvoorbeeld aan moeite met praten, gedeeltelijke verlamming of verlies van spierkracht. Maar er zijn ook andere gevolgen. Iemand kan sneller geïrriteerd zijn of minder plezier hebben in het leven. De zorg voor iemand met NAH heeft grote invloed op het leven van ouders, partner of kinderen. Zorg jij ervoor dat de mantelzorger kan blijven zorgen? Als vrijwilliger NAH neem je tijdelijk de zorgtaken van de mantelzorger over. Je houdt de naaste met NAH gezelschap en in overleg doen jullie samen wat leuks. Door de mantelzorger te ontlasten, kan deze de batterij weer opladen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg. Lees hier hun verhalen. Wij waarderen onze vrijwilligers! BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten. Ben jij enthousiast? En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. BredaMantelzorg geeft gratis informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van BredaMantelzorg.

Vrijwilliger psychische problemen
Breda

Vrijwilliger psychische problemen

Eenmalig of wekelijks · 2 tot 3 uur
BredaMantelzorg

Carla’s man heeft chronische depressies. Johan zorgt voor zijn zoon met schizofrenie. Karim doet boodschappen voor zijn zus die niet de straat op durft. Allemaal zijn ze mantelzorger; ze zorgen lange tijd voor iemand in hun omgeving. Mantelzorg voor iemand met psychische problemen is vaak langdurig en intensief. Het is belangrijk dat mantelzorgers zich regelmatig ontspannen en zo nieuwe energie opdoen. Het is voor hen fijn om te weten dat er dan iemand bij hun naaste is. BredaMantelzorg zoekt daarom vrijwilligers voor mensen met psychische problemen. Wat ga je doen? Samen ga je leuke dingen doen. Bijvoorbeeld koffie drinken, fietsen, wandelen of naar een museum. Of je gaat thuis bij iemand op bezoek om een spelletje te doen, gezellig te praten of een film te kijken. Soms help je iemand om meer sociale contacten op te doen of meer naar buiten te durven. Voor jou misschien niets bijzonders, maar voor de ander kan dit veel betekenen. Ook voor de mantelzorger, die heeft op deze manier tijd voor zichzelf en wordt zo ontlast. Maak jij het verschil? BredaMantelzorg zoekt enthousiaste vrijwilligers, die graag een ander helpen. Hoe vaak je met iemand afspreekt, bepalen jullie samen. Het gaat hierbij niet om hulpverlening maar om 'gewoon' sociaal contact. Is dit iets voor jou? Dan horen we graag van je! Wat bieden wij? Als vrijwilliger neem je tijdelijk de zorgtaken van de mantelzorger over. Want doordat jij er bent, kan de mantelzorger iets anders doen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg. Wij waarderen onze vrijwilligers! BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten. Ben je enthousiast? En wil je meer informatie? Laat dan je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. BredaMantelzorg geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van BredaMantelzorg.

Help jij Gerard in Hospice Thebe Grieglaan?
Breda

Help jij Gerard in Hospice Thebe Grieglaan?

Wekelijks · 6 tot 7 uur
BredaMantelzorg

Gerard* weet dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij woont daarom in Hospice Breda Grieglaan. Dat is soms zwaar voor hem, maar ook voor de mensen om hem heen. Jij gaat helpen om deze tijd zo prettig mogelijk te maken. Wat ga je doen? Hospice Breda Grieglaan is een hospice met 6 bewonerskamers, in een vroeger woonhuis midden in een woonwijk. Er is 24 uur per dag een verpleegkundige aanwezig. Van 8.30 tot 21.30 uur zijn er ook vrijwilligers die de verpleegkundige helpen en aandacht hebben voor de naasten. Bij Hospice Breda Grieglaan zorgen we voor onze bewoners in de laatste fase van hun leven. Als vrijwilliger help je bij de zorg en ben je een belangrijk onderdeel van ons team verpleegkundigen en vrijwilligers. De persoonlijke wensen van de bewoners en hun naasten zijn heel belangrijk. Of het nu gaat om een praatje maken, een luisterend oor bieden, een kopje koffie of een tosti; de bewoner heeft zoveel mogelijk zelf de regie. We zoeken vrijwilligers voor de ochtend, middag en avond. Je werkt in wisselende diensten tussen 8:30 en 21:30. Je bent er ongeveer 4 à 5 uur per keer. Gemiddeld gaat het om 3 dagdelen per 2 weken. Je helpt de bewoners en hun naasten met dagelijkse dingen. Je ondersteunt de verpleegkundige bij de verzorging, zoals douchen. Je helpt een bewoner bijvoorbeeld met tandenpoetsen of naar het toilet gaan. Soms wandel je met ze door de tuin. Je bent er voor bewoners die angstig zijn. Je zorgt voor de maaltijden. We koken niet zelf. Je brengt het eten naar de kamer of begeleidt bewoners van en naar de huiskamer. Na de maaltijd haal je de afwas weer op en maak je de keuken weer netjes. Alles wat thuis gedaan wordt bij iemand in de laatste levensfase, wordt ook in het Hospice gedaan. Denk hierbij aan wassen, strijken, bloemen verzorgen, kamer opruimen of een kopje soep maken. Je doet geen verpleegkundige handelingen. Wie ben jij? Je bent positief en vindt het fijn om gesprekken te voeren. Je kunt vooral goed luisteren en hebt een rustige uitstraling. Je bent betrokken en geeft iemand je volle aandacht. Je voelt ook aan wanneer een bewoner daar geen behoefte aan heeft en respecteert dat. Je bent niet bang je handen uit te mouwen te steken en helpt zowel bij zorg- als huishoudelijke taken. Je bent niet ouder dan 70 jaar. Je kunt fysiek in de zorg helpen, zoals traplopen en tillen. Het is belangrijk dat je ruimte hebt in je hoofd, hart en agenda om deze zorg te geven. Wat levert het je op? Je ondersteunt zowel de bewoners als hun naasten in deze bijzondere laatste levensfase. Als de bewoner dat nodig heeft, bied je afleiding en de kans om hun hart te luchten. Je zorgt ervoor dat mantelzorgers kunnen ontspannen. Jij bent het luisterend oor en de steun die iemand nodig heeft. Je zult merken dat dit veel voldoening geeft. Wij waarderen onze vrijwilligers! ​BredaMantelzorg heeft daarom een leuk begeleidingsprogramma met veel afwisseling. Met bijvoorbeeld interessante trainingen, gezellige bijeenkomsten en borrels. Als je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Een coördinator begeleidt jou. Bij haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding. En als het nodig is een vergoeding voor je telefoonkosten. Ben jij enthousiast? En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. *Gerard is niet de echte naam.

BESPREEK JIJ DE ACTUALITEITEN MET JANNEKE?
Breda

BESPREEK JIJ DE ACTUALITEITEN MET JANNEKE?

Eenmalig of wekelijks · 2 tot 3 uur
BredaMantelzorg

Janneke* is 93 en woont alleen. Het is een vriendelijke, spraakzame dame die van gezelligheid en een praatje houdt. Ze houdt de krant goed bij en kijkt graag naar praatprogramma’s. Soms heeft ze sombere momenten. Wat ga je doen? Je spreekt wekelijks af met Janneke. Ze maakt graag een praatje met je, onder andere over wat er nu in de wereld speelt. Of jullie gaan bij lekker weer even samen naar buiten met de rollator. Wie ben jij? Jij bent een vrouw tussen de 40 en 60 jaar, die net als Janneke de actualiteiten bijhoudt en hierover gemakkelijk praat. Jij kunt goed omgaan met de sombere momenten die Janneke af en toe heeft en reageert hier rustig en daadkrachtig op. Wat levert het je op? Je geeft Janneke een fijne tijd. Ook stelt het haar dochters gerust dat jij bij haar bent. Zij hoeven daardoor iets minder vaak langs te gaan. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg. ​Wij waarderen onze vrijwilligers! ​BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Je krijgt een cursus waarin je leert om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Jongeren
VRIJWILLIGER DEMENTIE
Breda

VRIJWILLIGER DEMENTIE

Eenmalig of wekelijks · 2 tot 4 uur
BredaMantelzorg

De partner van Fiene heeft Ziekte van Alzheimer. De vrouw van Gerard heeft Lewy Body Dementie. Meike zorgt voor haar moeder met vasculaire dementie. Allemaal zijn ze mantelzorger; ze zorgen lange tijd voor iemand in hun omgeving. Dementie is een sluipende ziekte, die veel impact heeft. Niet alleen op de persoon met dementie zelf, maar ook op de naasten. Dementie zorgt ervoor dat mensen steeds minder goed voor zichzelf kunnen zorgen. De mantelzorgers nemen vaak geleidelijk veel taken en zorg over. Wat mantelzorgers dan vaak vergeten, is ook tijd voor zichzelf te maken om de batterij weer op te laden. Zorg jij ervoor dat de mantelzorger kan blijven zorgen? Als vrijwilliger dementie neem je tijdelijk de zorgtaken van de mantelzorger over. Je houdt de naaste met dementie gezelschap en in overleg doen jullie samen wat leuks. Door de mantelzorger te ontlasten, kan deze de batterij weer opladen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg. Lees hier hun verhalen. Wij waarderen onze vrijwilligers! BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten. Ben je enthousiast? En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. BredaMantelzorg geeft gratis informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van BredaMantelzorg.

Disco Picobello zoekt naar een feestbeest!
Breda

Disco Picobello zoekt naar een feestbeest!

Maandelijks · 3 tot 4 uur
Disco Picobello

Voor mensen met een (verstandelijke) bepering is het niet vanzelfsprekend om naar een "gewone disco" te gaan. Wij zijn 25 jaar geleden gestart met "Disco Picobello". !x per maand op zaterdag van 19.30-22.30 is er een disco in het Belcrumhuis in Breda. Hier kunnen zij in een veilige omgeving gezellig feesten. 1x per jaar is er een Summerparty in juni of juli en 1x per jaar een playbackshow in november. Wij zoeken een vrijwilliger die affiniteit heeft met de doelgroep gezellig mee danst, toezicht houdt waar nodig, in een gezellig team. Ben jij degene die 1x per maand van 19.00 tot ongeveer 23.30 zin heeft om gezellig mee te komen feesten en deze mensen te begeleiden neem dan contact op met Aartje.

Jongeren
Gezocht vrijwillige gastvrouw/-heer buurthuis De Nieuwe Meidoorn
Breda

Gezocht vrijwillige gastvrouw/-heer buurthuis De Nieuwe Meidoorn

Wekelijks · 4 tot 10 uur
Stichting Surplus

Ben jij een enthousiast en gastvrij persoon en lijkt het je leuk om een bijdrage leveren in het dynamische buurthuis De Nieuwe Meidoorn? Het buurthuis bevindt zich in de gemoedelijke wijk Tuinzigt. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd zoals; bingo’s, kaartclub, breien, beweging voor oudere etc. Ter ondersteuning van het team zijn we op zoek naar versterking. We vragen minimaal een beschikbaarheid van 4 uur per week (dagdeel). Daarnaast vind je het leuk om samen te werken in een team. Werkzaamheden: - Horecawerkzaamheden - Meehelpen bij activiteiten - Ontvangen van gasten - Begeleiding naar buurtpunt Contact informatie Meidoornstraat 115 4814 KB Breda [telefoonnummer verborgen]

Ga jij naar de markt met Lauren?
Breda

Ga jij naar de markt met Lauren?

Wekelijks · 2 tot 4 uur
BredaMantelzorg

Lauren* (75) heeft een hersenbloeding gehad. Ze is hierdoor onzeker en snel overprikkeld. Haar echtgenoot is haar steun en toeverlaat. Hij regelt alles voor haar en zorgt voor structuur. Zo heeft ze bijvoorbeeld houvast aan briefjes en overzichten die hij in huis ophangt. Hij doet dit met liefde. Maar het vraagt veel van hem. Daarom is jouw ondersteuning heel welkom. Wat ga je doen? Lauren vindt het fijn om naar het Valkenbergpark of de markt op vrijdag te gaan. Je spreekt wekelijks of tweewekelijks af. Het liefst op vrijdagochtend. In het begin gaat de man van Lauren nog mee. Zo kan ze wennen aan dat er iemand anders met haar op pad gaat. Wie ben jij? Je bent een rustige, geduldige en daadkrachtige vrouw. Je vindt het fijn om met Lauren te gaan wandelen en een kopje koffie te gaan drinken op het terras. Je kunt omgaan met een lichtgewicht rolstoel. Wat levert het je op? Je geeft Lauren én haar man een fijne tijd. Doordat jij er bent kan haar man alleen op pad en zo zichzelf opladen. Zo kan hij de zorg voor Lauren goed volhouden. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg. Wij waarderen onze vrijwilligers! BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten. Ben jij enthousiast? En wil je meer informatie? Laat dan hier je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen. *Lauren is niet haar echte naam.

Jongeren
Hé, neem jij mij mee?
Breda

Hé, neem jij mij mee?

Wekelijks · 1 tot 4 uur
Egala Zorg: Raffy

Word jij blij van een wandeling? De bewoners van locatie Raffy ook! Zij gaan graag bij mooi weer lekker naar buiten. Vaak kunnen onze bewoners dit niet meer zelfstandig, omdat ze bijvoorbeeld in een rolstoel zitten of omdat het niet verantwoord meer is om er alleen op uit te gaan. Daarom zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om een bewoner mee te nemen naar buiten. Wat ga je doen? Je wordt gekoppeld aan een vaste bewoner die je volgens afspraak mee neemt naar buiten. Zo wandel je de ene keer bijvoorbeeld een rondje in de wijk, de andere keer ga je samen naar het nabijgelegen winkelcentrum Moerwijk of bijvoorbeeld naar de kinderboerderij. Uiteraard altijd in afstemming met de bewoner en/of zorgmedewerker. Als het slecht weer is, ben je alsnog van harte welkom om de bewoner een bezoekje te brengen en samen een kop koffie te drinken. Je geeft aan hoe vaak je beschikbaar bent en of dit op een vast of wisselend moment is. Het verzoek is wel om minimaal 2x per maand beschikbaar te zijn, zodat je ook een band kan opbouwen met de bewoner. We verwachten van je dat je een rolstoel kunt duwen of een bewoner aan de arm kunt begeleiden. Ook heb je een goed werkende mobiele telefoon, zodat je onderweg de zorg kunt bellen als dit nodig is. Je spreekt goed Nederlands en je hebt natuurlijk affiniteit met de Indische/Molukse cultuur en met ouderen met dementie. Een Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk om te kunnen starten als vrijwilliger bij Egala Zorg. Deze vragen we gratis aan voor je. Wat krijg je ervoor terug? Naast de positieve energie die je krijgt van het vrijwilligerswerk en de dankbaarheid van de bewoner, krijg je bij ons als vrijwilliger gratis koffie/thee en fris. Tijdens de lunch hebben wij een gratis kom soep voor je en je ontvangt korting op de warme maaltijd op de dag dat je actief bent als vrijwilliger. We zorgen voor voldoende handvatten zodat je goed je vrijwilligerswerk kunt uitvoeren en organiseren regelmatig feestjes en informatieve bijeenkomsten. Als je op meer dan 5km van Raffy woont kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. En tot slot ontvang je net zoals onze medewerkers leuke attenties op bijvoorbeeld de dag van de zorg en in de decembermaand! Enthousiast geworden of wil je meer weten? Vrijwilligerscoördinator Madelon gaat graag vrijblijvend met je in gesprek!