Selamat Makan!

Selamat Makan!

Regelmatig
Breda
  • Koken & maaltijden
  • Gastvrijheid & horeca
  • Belangenbehartiging & goede doelen
  • Sociaal & welzijn
  • Ouderen

Denk je eens in: opgewekte stemmen, het geluid van bestek en borden en vooral de heerlijke geur van vers gekookt eten... Onze bewoners, hun familieleden en bezoekers worden hartelijk ontvangen door jou. Jij begeleidt ze naar een mooi gedekte tafel en vraagt of je alvast wat te drinken kan aanbieden in afwachting van de lekkere Indische of Hollandse maaltijd. Zo willen we graag dat het gaat in restaurant Rumah Senang, help jij mee?

In ons bewonersrestaurant Rumah Senang eten dagelijks bewoners, familieleden en gasten van buitenaf met elkaar. Wij zijn op zoek naar vriendelijke en behulpzame vrijwilligers die hen gastvrij ontvangen en hen de maaltijd willen serveren. Ben jij de gezellige vrijwilliger die Selamat Makan (eet smakelijk) zegt tegen de bewoners?

Wat ga je doen? Op alle dagen van de week is Rumah Senang geopend. We zijn op zoek naar vrijwilligers die inzetbaar zijn in het weekend van 11:00 tot 14:00 uur. De warme maaltijd wordt geserveerd in buffetvorm. Ben jij goed ter been en vind jij het leuk om je bezig te houden met de tafels dekken, de bestellingen op te nemen, de maaltijden en drankjes uit te serveren en nadien mee op te ruimen en het restaurant netjes achter te laten? Dan horen we graag van je.

Bij je start als vrijwilliger word je goed ingewerkt en alle vragen die je hebt beantwoord zodat je met positieve energie kunt beginnen. Er zijn mogelijkheden voor (bij)scholing of workshops waarin je tips en praktische info krijgt aangeboden. Gratis koffie/thee tijdens je vrijwilligerswerk en tijdens de lunch, een gratis kom soep. Met korting kun je gebruik maken van een warme maaltijd. Een glimlach van een bewoner blijft je altijd bij!

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we je graag hoe jij onderdeel wordt van het Rumah Senang team. Dus wacht niet langer en neem contact op met het team vrijwilligers van Egala Zorg. Om te starten als vrijwilliger dien je in het bezit te zijn van een VOG. Deze vragen wij kosteloos voor je aan.

Egala Zorg is gevestigd in Breda en heeft drie locaties: Raffy, Lâle en De Leystroom waar we kwetsbare ouderen in een zo vertrouwd mogelijke omgeving ondersteunen bij het ouder worden. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg die de basis vormen voor wonen, zorg en behandeling. Raffy is er voor de Indische en Molukse ouderen, Lâle voor Turkse ouderen en De Leystroom voor ouderen in de Bredase wijken Brabantpark, Heusdenhout en IJpelaar. Vanuit de drie locaties is er tevens een breed aanbod dagopvang, zorgverlening en verpleging voor zelfstandig wonende ouderen in Breda en omstreken.

  • De vraag van Madelon is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Madelon is eerder via deze website geholpen
  • Madelon heeft 5 aanbevelingen ontvangen
Laat Madelon weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Selamat Makan!" van Madelon.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NACvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Egala Zorg: Raffy
Geplaatst door:
Profielfoto van Madelon
95% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Madelon
  • De vraag van Madelon is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Madelon is eerder via deze website geholpen
  • Madelon heeft 5 aanbevelingen ontvangen
  • Ouderen

Meer vragen van Madelon namens Egala Zorg: Raffy

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Begeleid jij onze ouderen naar de kerkdienst? Breda Activiteitenbegeleiding