csrf
NACvoorelkaar logo
NACvoorelkaar

Gezelligheid bieden in de huiskamer

Op locatie Het Anbarg wonen mensen met dementie in een woongroep. Er zijn 24 woongroepen waar zorg- en welzijnsmedewerkers samen met vrijwilligers iedere dag klaar staan om zorg en aandacht te geven aan onze bewoners. Vrijwilliger woongroepen: Aandacht en gezelligheid zijn het doel! Wie bent u? U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U heeft inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de bewoners. U bent sociaal en praat makkelijk met iedereen waardoor u een gezellige en tegelijkertijd rustige sfeer weet te creëren in de huiskamer. Voordat u begint overlegt u met de zorgcollega’s of er nog bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Daarna gaat u zelfstandig met de bewoners bepalen waar zij zin in hebben om te doen. De ene keer zal dat een spelletje zijn, de andere keer een puzzel oplossen of met iemand naar buiten gaan voor een wandeling of begeleidt u de bewoner naar het fiets labyrint. Door uw flexibiliteit beweegt u mee met de bewoners in waar zij blij van worden. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal; • U bent minstens één dagdeel per week beschikbaar hetzij tussen 14.00 uur en 16.30 uur, hetzij tussen 18.00 en 20.00 uur; • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat uw inzet op een van de woongroepen voor u en voor ons kan betekenen ? Of interesse in een van onze andere vacatures al dan niet vermeld op onze website? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Lees meer

structureel

Etten-Leur

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek

Beschrijving

Op locatie Het Anbarg wonen mensen met dementie in een woongroep. Er zijn 24 woongroepen waar zorg- en welzijnsmedewerkers samen met vrijwilligers iedere dag klaar staan om zorg en aandacht te geven aan onze bewoners.

Vrijwilliger woongroepen: Aandacht en gezelligheid zijn het doel!

Wie bent u?

U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U heeft inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de bewoners. U bent sociaal en praat makkelijk met iedereen waardoor u een gezellige en tegelijkertijd rustige sfeer weet te creëren in de huiskamer. Voordat u begint overlegt u met de zorgcollega’s of er nog bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Daarna gaat u zelfstandig met de bewoners bepalen waar zij zin in hebben om te doen. De ene keer zal dat een spelletje zijn, de andere keer een puzzel oplossen of met iemand naar buiten gaan voor een wandeling of begeleidt u de bewoner naar het fiets labyrint. Door uw flexibiliteit beweegt u mee met de bewoners in waar zij blij van worden.

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.
Wat verwachten wij van u?
• U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal;
• U bent minstens één dagdeel per week beschikbaar hetzij tussen 14.00 uur en 16.30 uur, hetzij tussen 18.00 en 20.00 uur;
• U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit.


Wat bieden wij u?

• Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
• Goede begeleiding op de werkvloer;
• U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).


Benieuwd wat uw inzet op een van de woongroepen voor u en voor ons kan betekenen ?
Of interesse in een van onze andere vacatures al dan niet vermeld op onze website?
Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Etten-Leur

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Avoord

Etten-Leur

Helpt u een cliënt van Avoord aan Huis?

Avoord

Naarmate mensen ouder worden en meer fysieke problemen krijgen, hebben ze steeds minder contacten met anderen. Ze verliezen hun partner en hun leeftijdsgenoten. En omdat ze minder mobiel worden, zoeken ze het contact ook minder op. Het streven van de overheid is om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen in plaats van in een verzorgingstehuis waar men omringd is met mensen. Langer zelfstandig thuis wonen is mogelijk met een sociaal netwerk en thuiszorg. De medewerkers van Avoord Aan Huis bieden de noodzakelijke lichamelijke zorg. Zij hebben oog voor het welzijn van hun cliënten in de thuissituatie en signaleren wanneer er behoefte is aan een praatje, een wandeling of een ritje op de duofiets. Voor diverse cliënten van Avoord aan Huis zoeken wij vrijwilligers. Avoord Aan Huis: Maakt u het verschil in het leven van onze cliënten die nog zelfstandig thuis wonen? Wie bent u? U bent sociaal met een groot hart voor ouderen. U wordt blij van een glimlach op een gezicht. U bent geduldig en u heeft graag iets voor een ander over. Samen met de cliënt bespreekt u hoe de tijd gevuld gaat worden en waar de cliënt behoefte aan heeft. Dit kan variëren van een kopje koffie drinken tot een wandeling maken of samen de krant lezen. Soms is een luisterend oor bieden al voldoende. Iedere persoon is uniek, dat geldt voor u en voor onze cliënt. We gaan met elkaar kijken bij welke cliënt u past zodat er een mooie band kan ontstaan tussen u en onze cliënt. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U wilt iedere week een uurtje van uw tijd delen met één van onze cliënten; • U maakt zelf de afspraken met de cliënt wanneer u op bezoek komt; • U bent in goede conditie en u kunt een rolstoel duwen mocht dat nodig zijn. Wat bieden wij u? • Een welkom met een glimlach; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd hoe u het verschil kunt maken in het leven van één van onze cliënten die nog zelfstandig thuis woont? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Etten-Leur

Ontbijtvrijwilliger op de woongroep

Avoord

In de ochtenduren wanneer de eerste bewoners van de woongroepen al gewassen en aan de ontbijttafel zitten, zijn de zorgcollega's nog druk bezig om de overige bewoners te wassen en aan te kleden. Individuele aandacht en sociaal contact is dan belangrijk. Lukt het om de boterham te smeren? Kan de bewoner zelf goed bij de koffie- of theekan? De aanwezigheid van een vrijwilliger die ondersteuning kan bieden tijdens het ontbijt zorgt ervoor dat de bewoners de aandacht krijgen die ze verdienen. Wie bent u ? U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U straalt rust uit en u heeft geduld om de bewoners te ondersteunen met datgene wat zij vragen. U bent bereid de omgang met mensen met dementie uzelf eigen te maken, uiteraard met behulp van tips en informatie vanuit onze organisatie. U bent minstens een ochtend per week beschikbaar (kan ook op zaterdag en/of zondag) vanaf 08.00 tot 10.30 uur. Langer mag natuurlijk ook als u het leuk om na het ontbijt nog een activiteit te ondernemen met een van onze bewoners die daar behoefte aan heeft. Wat bieden wij u? U wordt verwelkomd met een glimlach; U wordt vrijwilliger bij een organisatie waar alles rondom vrijwilligerswerk goed geregeld is. Bent u een ochtendmens en zou u graag willen ondersteunen tijdens het ontbijt op een woongroep op locatie Het Anbarg? Stuurt u mij dan een berichtje zodat ik snel contact met u kan opnemen.

Structureel
Etten-Leur

Gastheer of gastvrouw Schaapskooi

Avoord

De Schaapskooi is een ontmoetingsruimte waar mensen bij elkaar komen voor een bakje koffie en een kletspraatje, om te biljarten, bingo te spelen en om gezamenlijk te eten. Daarnaast worden er nog diverse activiteiten aangeboden die op wekelijkse of maandelijkse basis plaats vinden. De Schaapskooi draait volledig op vrijwilligers met facilitaire ondersteuning van Avoord. Door het vertrek van een aantal vrijwilligers verwelkomt het vrijwilligersteam graag nieuwe mensen die willen ondersteunen bij de activiteiten. Wat houdt het in? De Schaapskooi is zes dagen per week open. Op alle dagen worden activiteiten aangeboden, soms alleen in de ochtend, soms in de middag en soms zowel in de ochtend als de middag. De vrijwilligers verbonden aan de Schaapskooi worden volgens een rooster ingezet wat in onderling overleg wordt bepaald tijdens het maandelijkse overleg. Als vrijwilliger ben je gastheer of gastvrouw voor de bezoekers van de Schaapskooi, je schenkt koffie en thee, zorgt voor gezelligheid en ruimt na de activiteit de boel weer op zodat de ruimte er altijd schoon en gezellig uit blijft zien. Afhankelijk van de activiteit, doe je soms ook boodschappen om een activiteit mogelijk te maken, bij sluiting van de Schaapskooi zoals recent de lockdown, worden de vaste bezoekers regelmatig gebeld om contact te onderhouden en de eenzaamheid te doorbreken. Wie bent u? U heeft een groot hart voor ouderen; U bent geduldig en gastvrij; U bent minstens eens in de twee weken inzetbaar voor een activiteit; U kunt samenwerken met andere vrijwilligers.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger voor de duofiets

Avoord

De zon op uw gezicht voelen of opboksen tegen sterke tegenwind. Dit kan als u samen met een van onze cliënten op de duofiets stapt. De duofiets zorgt ervoor dat onze cliënten zelf in de buitenlucht actief bezig zijn en dat ze samen met u kunnen genieten van alles wat zich rondom hen afspeelt! Vrijwilliger voor de duofiets Wie bent u? Een sociaal en actief mens met een groot hart voor ouderen. U vindt het fijn om buiten te zijn en maakt makkelijk contact met mensen. Zelfstandig fietsen is voor onze cliënten geen vanzelfsprekendheid meer. Door samen met hen te fietsen geeft u een klein stukje geluk en maakt zo het verschil in het leven van iemand anders. U bent op regelmatige basis inzetbaar en u kunt daarin zelf bepalen wat bij u past. Fietst u graag op een vaste dag en tijd met steeds dezelfde cliënt? Dat kan. Vindt u het fijner te fietsen op een willekeurige dag en tijd die u schikt met steeds een andere cliënt? Dat is ook mogelijk. Wij zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U stapt minstens één keer in de drie weken op de duofiets; • U bent in staat zelfstandig een cliënt op te halen van de afdeling om samen te fietsen; • U bent oplossingsgericht. Wat bieden wij u? • Een omgeving waarin u met een lach wordt verwelkomd; • Een goede uitleg om veilig op stap te gaan met de duofiets; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat het duofietsen voor u en voor ons kan betekenen ? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger bij de avondmaaltijd

Avoord

Op locatie Het Anbarg zijn er nog vier woongroepen waar mensen wonen met lichamelijke problematiek en waar zorg- en welzijnsmedewerkers samen met vrijwilligers iedere dag klaar staan om zorg en aandacht te geven aan deze bewoners. Tijdens de avondmaaltijd kan het soms onrustig zijn daar sommige bewoners ondersteuning nodig hebben vanuit de zorg. We verwelkomen graag vrijwilligers die de overige bewoners dan de nodige aandacht kunnen geven. Vrijwilliger bij de avondmaaltijd: Uw aanwezigheid biedt rust Wie bent u? U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U heeft inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de bewoners. U bent sociaal en praat makkelijk met iedereen waardoor u een gezellige en tegelijkertijd rustige sfeer weet te creëren in de huiskamer. In de namiddag in aanloop na de avondmaaltijd zorgt u dat de tafel gedekt wordt en geeft u aandacht aan de bewoners die in de huiskamer zijn. De bewoners die op hun eigen kamer verblijven betrekt u bij de avondmaaltijd door hen uit te nodigen naar de huiskamer te komen. Tijdens het eten bent u aanwezig zodat de zorgcollega’s de ondersteuning kunnen bieden aan de bewoners die niet meer zelfstandig kunnen eten. Na de maaltijd ruimt u de tafel af, vult de vaatwasser en indien u dit leuk vindt kunt u nog blijven voor een spelletje of een gesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo’n 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal; • U bent minstens één avond per week beschikbaar tussen 16.30 en 18.30 uur; • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat uw inzet op een van de woongroepen voor u en voor ons kan betekenen ? Of interesse in een van onze andere vacatures al dan niet vermeld op onze website? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger Theehuis

Avoord

Theehuis > Begeleid jij een activiteit in deze ruimte? Op de tweede etage woongroepen Anbarg is er een mooie ruimte bestemd voor onze cliënten. Om daar samen naar muziek te luisteren, te kijken naar programma’s op de beweeg tv, om een krantje te lezen of een spelletje te doen. Of om gewoon aanwezig te zijn onder het genot van een bakje koffie of thee en te genieten van het gezelschap van de andere cliënten. Onze cliënten kunnen dit echter niet alleen. De aanwezigheid van een vrijwilliger is noodzakelijk om dit alles te begeleiden, uiteraard nadat je door de dagbestedingsmedewerker ingewerkt bent over het gebruik van de diverse materialen. Als vrijwilliger dien je dus zelfstandig een activiteit te kunnen uitvoeren waarbij het belangrijk is dat je affiniteit hebt met mensen met dementie. Uiteraard zijn zorgmedewerkers nooit ver weg om te helpen mocht het nodig zijn. Bij voorkeur zijn we op zoek naar vrijwilligers die op onderstaande tijdsblokken kunnen In de avond 18.00 - 20.00 uur In het weekend 14.30 -16.30 uur Vrijwilligers die door de week onder kantooruren beschikbaar zijn, zijn uiteraard ook welkom daar niet iedere bewoner altijd aansluiting vindt bij de geboden dagbestedingsactiviteiten. Het is dan fijn om in een kleiner groepje een alternatief te kunnen bieden. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo'n 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van jou ? • Je hebt affiniteit met mensen met dementie; • Je bent minstens eens in de twee weken beschikbaar; • Je bent betrokken, sociaal, inventief en communicatief vaardig. Wat bieden wij jou ? • Een werkomgeving waar je verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • Je gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat jouw inzet bij het theehuis jou en voor ons kan betekenen ? Of interesse in een van onze andere mogelijkheden? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger tijdens de zomermaanden

Avoord

De zomerperiode is een drukke periode op al onze locaties. Zorgcollega’s gaan genieten van een welverdiende vakantie wat inhoudt dat we met minder mensen dezelfde inspanning verrichten op het gebied van zorg. Een opgave, maar met meer inzet van vrijwilligers op het gebied van welzijn kunnen wij onze bewoners de zorg en aandacht blijven geven die zij verdienen. Daarom verwelkomen we graag vrijwilligers die in de zomermaanden beschikbaar zijn. Vrijwilliger tijdens de zomermaanden Wie bent u? U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U heeft inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de bewoners en cliënten, in het bijzonder bij de bewoners met dementie. U bent sociaal en maakt makkelijk contact met mensen. Daarnaast bent u zelfstandig en weet u na een korte inwerkperiode uw weg te vinden daar waar u uw vrijwilligerswerk uitvoert. Er is een ruim aanbod van mogelijkheden die er zijn ter ondersteuning. Denk aan wandelen, voorlezen, aanwezig zijn in de huiskamer, bewoners vervoeren naar kapper, fysio of restaurant of zelfstandig een activiteit draaien in het bruin café of het theehuis. In een persoonlijk gesprek met de coördinator bespreken we graag de mogelijkheden. Omdat de zorg altijd doorgaat verwelkomen we ook graag vrijwilligers die in de vroege avond of in het weekend het verschil willen maken in het leven van onze bewoners en cliënten. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo’n 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal; • U bent gedurende de zomermaanden juni, juli, augustus en september beschikbaar voor tenminste een dagdeel in de week. Dit kan ook in het weekend; • U kunt na een korte inwerkperiode uw vrijwilligerswerk zelfstandig uitvoeren; • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Een korte inwerkperiode en begeleiding waar u op terug kunt vallen bij vragen; • De mogelijkheid om in diverse tijdsblokken vrijwilligerswerk te doen tussen 08.00 en 20.00 uur. Specifieke afspraken worden met de coördinator gemaakt afhankelijk wat u gaat doen; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat uw inzet tijdens de zomermaanden voor u en ons kan betekenen? Reageer dan via dit bericht en een van onze coördinatoren zal contact met u opnemen.

Structureel
Jongeren
Etten-Leur

Wandelvrijwilliger

Avoord

De zon op je gezicht voelen, de wind door je haren laten gaan en soms de lichte streling van een malse regenbui. Een ervaring die onze bewoners die rolstoelafhankelijk zijn graag met u delen. Voor al onze locaties in Etten-Leur zoeken wij versterking voor onze wandelgroepen. Wandelvrijwilliger Wie bent u? Een sociaal en sportief mens met een groot hart voor ouderen. U vindt het fijn om buiten te zijn en maakt makkelijk contact met mensen. Daarnaast bent u sterk en vitaal genoeg om een rolstoel te duwen. Zelfstandig wandelen is voor onze cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel geen vanzelfsprekendheid meer. Door samen met hen op pad te gaan worden zij uit hun vertrouwde omgeving gehaald, ervaren zij de elementen van de natuur en maakt u zo het verschil in het leven van iemand anders. Het wandelen met bewoners is bij Avoord in groepsverband georganiseerd. Het is echter ook mogelijk om op individuele basis te wandelen met een bewoner op een moment dat het u schikt bijvoorbeeld in het weekend of in de zomer in de vroege avond. Wij zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo'n 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent beschikbaar op een van de onderstaande wandeldagdelen: o Locatie Contrefort en Franciscushof maandagmiddag; o Locatie Het Anbarg maandagmiddag en woensdagochtend; • U bent in staat een uur lang een rolstoel te duwen; • U bent sociaal en maakt gemakkelijk een praatje. Wat bieden wij u? • Een omgeving waarin u met een lach wordt verwelkomd; • Een goede uitleg om veilig op stap te gaan met de rolstoel; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat het wandelen voor u en voor ons kan betekenen ? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Jongeren
Etten-Leur

Gezelschap/activiteiten Tijdelijk Verblijf

Avoord

Locatie Het Anbarg biedt cliënten die in afwachting zijn van definitieve opname of cliënten die, om wat voor reden dan ook, tijdelijke zorg in een verzorgingshuis nodig hebben, een thuis op het Tijdelijk Verblijf. Omdat het verblijf tijdelijk is vallen deze cliënten buiten de dagbestedingsactiviteiten die plaats vinden op het Anbarg. Om deze cliënten toch wat te kunnen bieden verwelkomen we graag vrijwilligers in de ochtend om te zorgen voor wat vertier in de huiskamers. Vrijwilliger Tijdelijk Verblijf: gezelligheid bieden in de huiskamer Wie bent u? U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U heeft inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de cliënten. U bent sociaal en praat makkelijk met iedereen waardoor u een gezellige en tegelijkertijd rustige sfeer weet te creëren in de huiskamer. Samen met de cliënten bepaalt u wat er gedaan wordt. Soms is dat een ommetje maken buiten in het park, soms is dat een spelletje of een puzzel uit de krant oplossen maar soms is een kletspraatje bij een bak koffie of thee ook al voldoende. Barst u zelf van de creatieve ideeën? Schroom niet om ze te delen met onze cliënten en wie weet wat mogelijk is. Omdat veel cliënten in de middag bezoek ontvangen is vertier in de ochtenduren de wens tussen 10.00 en 12.00 uur. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo’n kleine 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal; • U bent minstens één ochtend per week beschikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur; • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

Structureel
Jongeren
Etten-Leur

Koken voor cliënten Tijdelijk Verblijf

Avoord

Locatie Het Anbarg biedt cliënten die in afwachting zijn van definitieve opname of cliënten die, om wat voor reden dan ook, tijdelijke zorg in een verzorgingshuis nodig hebben, een thuis op het Tijdelijk Verblijf. Een vers bereide warme maaltijd is onderdeel van het thuisgevoel. Wij verwelkomen graag vrijwilligers die, eventueel samen met de cliënten, deze maaltijd klaarmaken. Kookvrijwilliger Tijdelijk Verblijf: uw kookkunst wordt gewaardeerd Wie bent u? U bent een persoon met een groot hart voor ouderen. U heeft inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de cliënten. U heeft een passie voor koken en vindt het leuk om de geur- en smaakbeleving in de huiskamer te brengen. Samen met de cliënten en het zorgteam bepaalt u wat er gekookt wordt. U gaat, eventueel samen met een cliënt, de boodschappen, rekening houdend met groente van het seizoen en de aanbiedingen. Daarna begint u aan de voorbereidingen voor het koken. Ook hier kunnen cliënten die dat willen bij ondersteunen. Omdat de beschikbaarheid van de vrijwilliger het belangrijkste is kan er zowel in de middag als in de avond warm gegeten worden. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo’n kleine 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal; • U bent minstens een dag in de week beschikbaar om te koken, hetzij in de ochtend voor de middagmaaltijd, hetzij in de middag voor de avondmaaltijd; • U kunt koken voor 7-12 personen; • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger evenementen

Avoord

Locatie Kloostergaard biedt een warm thuis voor bewoners op leeftijd. Om hun dagen te doorbreken en om elkaar te ontmoeten worden er activiteiten aangeboden. Dagelijks via de dagbesteding. Maar ook wekelijkse evenementen zoals bingo, muziek of themamiddagen. Wij verwelkomen graag nieuwe vrijwilligers die het team evenementen komen versterken. Vrijwilliger evenementen Wie bent u? U bent een rustig persoon met een groot hart voor ouderen. U bent in goede gezondheid en kunt de cliënten die rolstoelafhankelijk zijn ophalen en terugbrengen. U fungeert als gastheer/gastvrouw tijdens het evenement en zorgt voor de drankjes en ruimt na de activiteit de boel mee op. U enthousiasmeert de mensen en zorgt voor een gezellige sfeer. Daarnaast helpt u de bewoners indien zij dit nodig hebben met bijvoorbeeld de bingokaarten bijhouden. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent bij voorkeur wekelijks beschikbaar op donderdagmiddag maar ook eens in de twee weken is een mogelijkheid; • U bent bij voorkeur ook beschikbaar voor themaevenementen zoals rond het WK voetbal of de olympische spelen. Deze kunnen op een andere dag vallen dan donderdag; • U heeft een groot hart voor de oudere medemens; • U draagt bij aan een gezellige sfeer. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar uw aanwezigheid enorm gewaardeerd wordt; • Goede begeleiding vanuit de organisatie; • U werkt samen in een team van vaste medewerkers en vrijwilligers; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat uw inzet als vrijwilliger evenementen kan betekenen? Of interesse in een van onze andere vrijwilligersmogelijkheden al dan niet vermeld op onze website? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger dagbesteding

Avoord

Om onze bewoners van de appartementen op locatie het Anbarg een zinvolle dagbesteding te geven worden er diverse activiteiten georganiseerd in de ochtend en in de middag. Vrijwilligers ondersteunen de dagbestedingsmedewerker bij deze activiteiten. Denk dan aan: • Het klaar zetten van materialen; • Koffie en thee zetten en inschenken; • Bewoners ophalen en weer terugbrengen; • Tijdens de activiteit de bewoners enthousiasmeren om mee te doen en zorgen voor een gezelligs sfeer. Omdat het aantal bewoners aan deze activiteiten steeds groter wordt is ondersteuning van een vrijwilliger gewenst op diverse momenten in de week. Wie bent u? U bent een sociaal persoon met inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de cliënten. U enthousiasmeert onze bewoners en ondersteunt daar waar nodig en kijkt daarbij wat de bewoner nog zelf kan en wat niet. U houdt van een praatje en zorgt voor gezelligheid tijdens de activiteit samen met de dagbestedingsmedewerker en de bewoners. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo’n 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent sociaal vaardig en voelt de cliënten aan; • U bent wekelijks beschikbaar op een van onderstaande mogelijkheden - Dinsdagmiddag Gym - Woensdagochtend Theeuurtje - Donderdagochtend Beauty en Baard - Donderdagmiddag Creatief - Vrijdagochtend Muziek • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat uw inzet tijdens een van deze activiteit kan betekenen? Of interesse in een van onze andere vacatures? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Jongeren
Etten-Leur

Vrijwilliger dagbesteding Kloostergaard

Avoord

De bewoners van locatie Kloostergaard kunnen aansluiten bij de activiteiten die door de dagbesteding worden georganiseerd. Op maandag- en woensdagmiddag verwelkomen we graag een vrijwilliger die bij deze activiteiten wil komen ondersteunen. Op maandagmiddag worden er in de oneven weken bloemen geschikt en in de even weken zijn de bewoners op andere manieren creatief bezit. Op woensdagmiddag kijken we samen met de bewoners waar zij zin in hebben. In je rol als vrijwilliger haal je bewoners op en breng je ze weer terug, je zet koffie/thee en schenkt deze in, je enthousiasmeert en motiveert bewoners en na de activiteit was je de kopjes af en ruim je mee op. Wil je ondersteunen bij de dagbesteding Kloostergaard op maandag- en of woensdagmiddag dan zie ik graag een berichtje tegemoet.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Breda

Ga jij de tuin in met Teun?

BredaMantelzorg

Teun*(83) is een rustige, intelligente man. Hij is een groot liefhebber van zijn mooie tuin. Helaas kan hij weinig prikkels verdragen. Hij heeft moeite met balans. En heeft depressieve periodes en beginnende dementie. Wat ga je doen? Teun wil graag met jou praten in en over zijn prachtige tuin. Of een rondje wandelen in het bos en samen praten over het verleden. Je spreekt 1x per week af met de voorkeur voor de maandagmiddag. Wie ben jij? Je bent een man/vrouw die rustig is en van tuinieren houdt. Jij neemt initiatief om samen iets te ondernemen. Teun loopt op de langere afstanden met een rollator, jij kunt hiermee omgaan. Wat levert het je op? Je geeft Teun een fijne tijd. Doordat jij er bent kan zijn vrouw haar vrijwilligerswerk weer oppakken. Ook maken de kinderen zich dan minder zorgen omdat jij bij hem bent. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg. Wij waarderen onze vrijwilligers! BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten. Ben jij enthousiast? En wil je meer informatie? Laat dan hier je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen. *Teun is niet zijn echte naam.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger bij Present in Vriendschap !

Present in Vriendschap

Beste lezer, Ben jij nog actief, fit en sta je nog volop in het leven ? Heb je genoeg vrienden en familie om je heen ? Leuke activiteiten waar u aan mee kunt doen, sport of hobby's waaraan u tijd besteed ? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn namelijk op zoek naar mensen, die nog volop in het leven staan en en die daarnaast ook tijd hebben voor anderen, want wij zijn er ook voor mensen, die zich meer alleen voelen dan fijn is. Voor mensen waar de familie wat meer aan de zijkant is komen te staan. Voor mensen waar de leeftijd meer is gaan tellen. Voor mensen die niet meer vanzelfsprekend aan alles mee kunnen doen. Voor mensen waar de partner, familieleden of dierbare vrienden zijn overleden. Voor mensen die hun werk zijn verloren of voor mensen die door hun gezondheid beperkt zijn geworden. Want in die situatie kunnen we allemaal terecht komen,. Vroeger of later ! Bij Present in Vriendschap geven wij aandacht door. Dit doen we door vrijwilligers te koppelen aan mensen zoals hierboven geschreven. Heb jij dus zin en tijd, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. We hebben een leuke vaste groep vrijwilligers en zijn al 7 jaar actief in Etten-Leur. Heb jij ook een luisterend oor, tijd voor een kop koffie, misschien zin om te wandelen, fietsen, spelletje doen, of wat dan ook, laat dan van je horen. We bieden je voldoende hulp en begeleidingen als dat nodig is, we zoeken een goede match, we hebben gezellige bijeenkomsten voor vrijwilligers. Wij kijken uit naar nieuwe vrijwilligers, dus voel je welkom. Betsie

Structureel
Etten-Leur

Woensdag of Vrijdag middag Tante gezocht!

Gemeente Etten-Leur

Voor een gezin met een beperkt netwerk ben ik voor hun leuke lieve gezellige meiden van 4 en 9 jaar opzoek naar een netwerk voor langere tijd. Heb jij tijd op woensdag of vrijdag middag en sta jij stevig in je schoenen stuur dan zeker een berichtje! Het meisje van 4 jaar is zorgzaam, lief, kletskous en een echt meisje. Het meisje van 9 jaar is drukker, energiek en zorgzaam. De meiden houden van buitenspelen, gezelschapsspelletjes, tekenen, knutselen, diamond painting, fietsen en trampoline springen. Voor het gezin zou het al ontlastend zijn als alleen de oudste opgevangen kan worden.

Structureel
Jongeren
Etten-Leur

Buddy gezocht voor een paar uurtjes per week of per twee weken

Surplus

Er zijn voor iemand als buddy, geeft je het gevoel dat je van betekenis bent! Wij zijn op zoek naar wandelbuddy's, winkelbuddy's, koffiebuddy's, spelletjesbuddy's, kletsbuddy's, luisterbuddy's en nog veel meer! Bij Buddyhulp melden mensen zich aan die een bepaalde ziekte hebben zoals MS, kanker, dementie of een lichamelijke beperking. We hebben een aantal zorgvragers die staan te springen om jouw hulp! Heb jij een paar uurtjes per week of per twee weken over om mensen te helpen die het nodig hebben? Meld je dan vooral aan, want iedereen verdient het om een buddy te hebben! Wat ga je precies doen? Je biedt ondersteuning aan mensen die het moeilijk hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen onderneem je leuke activiteiten zoals wandelen, winkelen, een spelletje doen of ergens samen een bakje koffie drinken. Door de regelmatige ontmoetingen ontstaat er vanzelf een bijzondere band. Soms zelfs voor het leven. Word jij hier enthousiast van en wil je graag van betekenis zijn voor een ander? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Structureel
Etten-Leur

Coördinator VoorleesExpress Etten-Leur

Surplus

De VoorleesExpress is een landelijk taal- en leesstimuleringsproject waarbij vrijwilligers een half jaar lang thuis voorlezen aan kinderen met (risico op) een taalachterstand. Als coördinator bij de VoorleesExpress begeleid je een team van gemiddeld 6 voorlezers en de daarbij behorende gezinnen. Dankzij de coördinatoren ontvangen voorlezers een intensieve begeleiding en wordt het voorleestraject gevolgd. Tijdens het seizoen organiseer je minimaal 2 bijeenkomsten voor voorlezers, waarin je hen de gelegenheid biedt om ervaringen uit te wisselen, elkaar te helpen en je ze informatie geeft die van belang is. Daarnaast bezoek je ieder gezin ongeveer 2x in het seizoen. Je stelt met de ouders doelen op en samen met de voorlezer(s) bekijk je hoe het voorlezen het beste vormgegeven kan worden. Verder dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag te kunnen overleggen. Deze wordt door de organisatie aangevraagd en vergoed. Het coördineren van één seizoen (half jaar) kost ongeveer 50 uur. Profiel: - Minimaal 18 jaar - Hbo werk- en denkniveau - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen (voorlezers en gezinnen) - Goed (telefonisch en via mail) bereikbaar - Woont bij voorkeur in de gemeente waar het project plaatsvindt - Betrouwbaar en verantwoordelijk - Flexibel - Doorzetter, niet snel uit het veld geslagen Ervaring als voorlezer is een pré maar niet noodzakelijk. Meer informatie is te vinden op de site van de VoorleesExpress www.voorleesexpress.nl (locatie Etten-Leur) Of je kan een berichtje sturen.

Structureel
Etten-Leur, Zundert, Halderberge

Overblijfmedewerkers gezocht

Kinderopvang Kober

Omschrijving Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfmedewerker willen werken op basisscholen in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal. Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij om samen met de kinderen een boterham te eten, spelen of lekker kletsen? Dan ben jij de overblijfmedewerker die wij zoeken. Dit is wat je gaat doen: Samen met het overblijfteam draag je zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer. Tijdens het overblijven gaat het om capaciteiten als spelleider, scheidsrechter, schoonmaker en gespreksmaatje. Jouw capaciteiten zijn voor ons belangrijker dan een specifieke opleiding. Het is belangrijk dat je een groep kinderen een leuke, ontspannen en verantwoorde lunchpauze kunt bezorgen. Wie ben je en wat krijg je: Werken als overblijfmedewerker voor Kober is niet alleen bijzonder leuk om te doen, je kunt ook rekenen op een deskundige aanpak, fijne collega’s, scholing en begeleiding. Want achter je staat dé grootste organisatie voor professionele kinderopvang in West-Brabant. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen, ontvang je een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en blijven je eigen kinderen gratis over op de dagen dat jij werkt. Ben je benieuwd wat wij zoeken in een overblijfmedewerkers? Hieronder vind je een paar punten waar wij veel waarde aan hechten. • Je hebt tussen de middag een aantal uur vrij • Je spreekt goed Nederlands om met kinderen te communiceren • Je bent enthousiast en open Over deze organisatie: Gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Daar draait het om bij Kober kinderopvang. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar bevlogen mensen die kinderen willen helpen om de wereld te ontdekken en avonturen te beleven. Enthousiast? Kom werken bij Kober! Voor de Gemeente zou ik dit doen: Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfvrijwilliger willen werken op basisscholen in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal. Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij om samen met de kinderen een boterham te eten, spelen of lekker kletsen? Dan ben jij de overblijfvrijwilliger die wij zoeken.

Structureel
Etten-Leur

Vrijwilliger dagbesteding Kloostergaard

Avoord

De bewoners van locatie Kloostergaard kunnen aansluiten bij de activiteiten die door de dagbesteding worden georganiseerd. Op maandag- en woensdagmiddag verwelkomen we graag een vrijwilliger die bij deze activiteiten wil komen ondersteunen. Op maandagmiddag worden er in de oneven weken bloemen geschikt en in de even weken zijn de bewoners op andere manieren creatief bezit. Op woensdagmiddag kijken we samen met de bewoners waar zij zin in hebben. In je rol als vrijwilliger haal je bewoners op en breng je ze weer terug, je zet koffie/thee en schenkt deze in, je enthousiasmeert en motiveert bewoners en na de activiteit was je de kopjes af en ruim je mee op. Wil je ondersteunen bij de dagbesteding Kloostergaard op maandag- en of woensdagmiddag dan zie ik graag een berichtje tegemoet.

Structureel
Jongeren
Etten-Leur

Vrijwilliger dagbesteding

Avoord

Om onze bewoners van de appartementen op locatie het Anbarg een zinvolle dagbesteding te geven worden er diverse activiteiten georganiseerd in de ochtend en in de middag. Vrijwilligers ondersteunen de dagbestedingsmedewerker bij deze activiteiten. Denk dan aan: • Het klaar zetten van materialen; • Koffie en thee zetten en inschenken; • Bewoners ophalen en weer terugbrengen; • Tijdens de activiteit de bewoners enthousiasmeren om mee te doen en zorgen voor een gezelligs sfeer. Omdat het aantal bewoners aan deze activiteiten steeds groter wordt is ondersteuning van een vrijwilliger gewenst op diverse momenten in de week. Wie bent u? U bent een sociaal persoon met inlevingsvermogen en u voelt zich betrokken bij de cliënten. U enthousiasmeert onze bewoners en ondersteunt daar waar nodig en kijkt daarbij wat de bewoner nog zelf kan en wat niet. U houdt van een praatje en zorgt voor gezelligheid tijdens de activiteit samen met de dagbestedingsmedewerker en de bewoners. Wie zijn wij? Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Zo’n 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Wat verwachten wij van u? • U bent sociaal vaardig en voelt de cliënten aan; • U bent wekelijks beschikbaar op een van onderstaande mogelijkheden - Dinsdagmiddag Gym - Woensdagochtend Theeuurtje - Donderdagochtend Beauty en Baard - Donderdagmiddag Creatief - Vrijdagochtend Muziek • U heeft plezier in uw werk en straalt dat ook uit. Wat bieden wij u? • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach; • Goede begeleiding op de werkvloer; • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen). Benieuwd wat uw inzet tijdens een van deze activiteit kan betekenen? Of interesse in een van onze andere vacatures? Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Structureel
Jongeren