Vacature vrijwilliger Bravis Digituin

Vacature vrijwilliger Bravis Digituin

Regelmatig
Tolberg
  • Gastvrijheid & horeca
  • Belangenbehartiging & goede doelen

Vrijwilligers gezocht

Het ziekenhuis is 24/7 in bedrijf en de ICT-infrastructuur is daarvan een onmisbaar onderdeel. Innovatieve toepassingen zoals e-health of het patiëntenportaal MijnBravis en de Bravis-app bieden patiënten veel mogelijkheden. Als vrijwilliger in de DigiTuin leg jij het gebruik daarvan uit en denk je mee over toekomstige digitale oplossingen. Zo bouw jij alvast mee aan het ziekenhuis van morgen!

We bouwen elke dag op jou

Met veel geduld en inlevingsvermogen help je de bezoekers aan de DigiTuin in Bergen op Zoom of Roosendaal de online tools zoals MijnBravis te gebruiken. Kom je er zelf niet uit? Dan verwijs je door naar andere afdelingen of instanties. Wil je méér doen dan bezoekers ondersteunen, dan is dat ook mogelijk. Je krijgt bijvoorbeeld alle ruimte om mee te denken over nieuwe initiatieven en om activiteiten te organiseren in de DigiTuin. Ben je bekend met social media en wil je daarvoor activiteiten opzetten? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Jouw ideeën over hoe de digitale dienstverlening beter kan, zijn meer dan welkom!

Wij bouwen op jouw vindingrijkheid

Natuurlijk heb je affiniteit met en kennis van techniek en internet en heb je een smartphone. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat je enthousiast en creatief bent, en dat je met jouw geduld en sociale vaardigheden onze bezoekers goed kunt helpen om hun weg te vinden in de digitale dienstverlening van Bravis. Vrijwillig, maar niet vrijblijvend: dat is jouw mentaliteit. Want de medewerkers én de patiënten van Bravis rekenen op jou!

Natuurlijk is de waardering van de bezoekers en medewerkers de mooiste beloning. Maar je kunt ook gratis training, een bijdrage in de reiskosten, een attentie en een jaarlijks Vrijwilligers Bedankt-moment verwachten. Bovendien kun je lid worden van de personeelsvereniging en profiteren van alle voordelen die daarbij horen. Bij Bravis zijn we namelijk erg blij met al onze vrijwilligers. Want samen maken we morgen beter.
Meer informatie
Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing. Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter. Ben jij minimaal 1 dag beschikbaar en kun je 1 dagdeel als reserve opgeven klim dan in het toetsenbord en schrijf een berichtje.

  • De vraag van Karin is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
  • Karin is eerder via deze website geholpen
  • Karin heeft 5 aanbevelingen ontvangen
Laat Karin weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Vacature vrijwilliger Bravis Digituin" van Karin.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Roosendaalvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Bravis
Geplaatst door:
Profielfoto van Karin
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Karin
  • De vraag van Karin is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
  • Karin is eerder via deze website geholpen
  • Karin heeft 5 aanbevelingen ontvangen